A SZABADNÉP ÚTI HÁZAINK ELKELTEK !

Szombathely HERÉNY Szabadnép utca 42. szám alatt zöldövezeti lakópark épül.
A 6 lakásos sorház kb. 104 m2 hasznos alapterületű lakásegységek készülnek.
Minden lakás önálló használatú telekrésszel egy garázzsal és egy parkolóval készült.


Miért válassza eladó házainkat?

Az emberek különböző okok miatt költöznek. Ez lehet egy baba érkezése, mikor már kicsi a lakás, vagy egyszerűen csak nagyobbat szeretnénk, esetleg pont hogy kisebb lakásba költöznénk, szeretnénk kertet, saját garázst, vagy már meguntuk a társasházi életet.

Cégünk számos eladó lakással foglalkozik, melyeket szakembereink terveztek és kiviteleztek. Nem csupán családi és társasházak építését vállaljuk, megrendelésre különböző irodaházak, gyárépületek, iskolák, iskolák kivitelezésével is foglalkozunk.

Több évtized tapasztalata áll mögöttünk, illetve csapatunk minden tagja komoly szakértelemmel rendelkezik, így biztosíthatjuk Önt a minőségi munkavégzésről. Mindez garantálja a funkcionálisan és esztétikai szempontokból is igényes kivitelezésű eladó lakásokat. Az eladásra kínált lakások korszerű megoldásokkal készültek, és maximálisan eleget tesznek a modern kor szülte elvárásoknak.

A legjobb és legbiztosabb fűtés, ha nem kell fűteni, vagy csak nagyon kicsi mértékben. Hogyan lehet ezt elérni?! Megfelelő vastagságú hőszigeteléssel!
A lakások vásárlásánál ne a fűtési módokat tekintse fő szempontnak, hanem a szigetelések vastagságát. A mérlegelésnél ezt kell összehasonlítani!
Az újrahasznosítható energia csak nagyon hosszú idő alatt térül meg. Nincsenek hosszú távú tapasztalatok a megfelelőségről, karbantartási igényekről, garanciától. Nem véletlen, hogy Németországban is visszaesett a napelemek forgalma, pedig az egyik legkorszerűbb és legzöldebb energiatermelési mód. Nem kíván külön tárolókat, mert az EON egyenlőre vállalja a tárolást a saját rendszerén. Levegőkazán alkalmazásánál több esetben azt veszik észre, hogy árammal fűtenek, amelynek kedvezményes tarifája ("H" tarifa) csak az év téli részében áll rendelkezésre, hol van akkor a nyári melegvíz termelése és annak költsége. Napkollektor csak nyáron megoldás. végül oda jutunk, hogy jobb ha szigetelünk! Lakásaink a falai 18 cm-es szigeteléssel vannak ellátva! a födém, a padló és a nyílászárók is kiemelkedő hőszigetelésűek! Ilyen hőszigetelésnél, olyan kicsi a ház hővesztesége, hogy ezért maradtunk a jól kipróbált egyedi gáz fűtési módnál, amely jól szabályozható, kipróbált és a szükséges mértékben használható!

Keressen minket bizalommal eladó lakásainkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Mire figyeljünk lakásvásárlás során?

Van néhány dolog, melyeket érdemes szem előtt tartani, ha szeretnénk megtalálni álmaink otthonát. Ha vásárlás után ébredünk rá, hogy mégsem a legmegfelelőbb lakást választottuk, ezt a döntést nehezen tudjuk visszafordítani, ezért kerüljük el a kompromisszumokat, legyünk körültekintőek és alaposak.

Először is fontos meghatározni, hogy milyen célból szeretnénk
lakást vásárolni, vagy mi indokolja, hogy lecseréljük eddigi lakásunkat. Ezek a célok a legtöbbször egyértelműek, de hosszú távra is gondolnunk kell. Azt is számba kell venni, milyen lakást szeretnénk, napjainkban igen népszerűek az ingatlanpiacon az
új építésű lakások, melyek számos előnnyel bírnak.

Érdeklődni: TENDER KFT irodájában 9700 Szombathely Szófia u. 20. alatt. 
telefon: Pusker Ferenc 30/ 9463-248 és Bognár Zoltán 30 /9563-247


Letölthető dokumentumok pdf fájlban:

- Tájékoztató.pdf

- Helyszínrajz.pdf

1. alaprajz A, B, C épület.pdf 2. alaprajz D, E, F épület.pdf  

- Metszetek, Homlokzatok.pdf