Békefi Antal sétány és a Szent Imre herceg út sarkán elhelyezkedő lakópark

Szombathely Békefi Antal sétányról megközelíthető 4 lakásos zöldövezeti lakópark épül.
A lakások Családi-ház jellegűek kb. 94 m2 hasznos alapterülettel lakásegységenként.
Minden lakás önálló használatú telekrésszel és egy kétállásos garázzsal készült.


Miért válassza eladó házainkat?

Az emberek különböző okok miatt költöznek. Ez lehet egy baba érkezése, mikor már kicsi a lakás, vagy egyszerűen csak nagyobbat szeretnénk, esetleg pont hogy kisebb lakásba költöznénk, szeretnénk kertet, saját garázst, vagy már meguntuk a társasházi életet.

Cégünk számos eladó lakással foglalkozik, melyeket szakembereink terveztek és kiviteleztek. Nem csupán családi és társasházak építését vállaljuk, megrendelésre különböző irodaházak, gyárépületek, iskolák, iskolák kivitelezésével is foglalkozunk.

Több évtized tapasztalata áll mögöttünk, illetve csapatunk minden tagja komoly szakértelemmel rendelkezik, így biztosíthatjuk Önt a minőségi munkavégzésről. Mindez garantálja a funkcionálisan és esztétikai szempontokból is igényes kivitelezésű eladó lakásokat. Az eladásra kínált lakások korszerű megoldásokkal készültek, és maximálisan eleget tesznek a modern kor szülte elvárásoknak.

Keressen minket bizalommal eladó lakásainkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Mire figyeljünk lakásvásárlás során?

Van néhány dolog, melyeket érdemes szem előtt tartani, ha szeretnénk megtalálni álmaink otthonát. Ha vásárlás után ébredünk rá, hogy mégsem a legmegfelelőbb lakást választottuk, ezt a döntést nehezen tudjuk visszafordítani, ezért kerüljük el a kompromisszumokat, legyünk körültekintőek és alaposak.

Először is fontos meghatározni, hogy milyen célból szeretnénk
lakást vásárolni, vagy mi indokolja, hogy lecseréljük eddigi lakásunkat. Ezek a célok a legtöbbször egyértelműek, de hosszú távra is gondolnunk kell. Azt is számba kell venni, milyen lakást szeretnénk, napjainkban igen népszerűek az ingatlanpiacon az
új építésű lakások, melyek számos előnnyel bírnak.

Érdeklődni: TENDER KFT irodájában 9700 Szombathely Szófia u. 20. alatt. 
telefon: Pusker Ferenc 30/ 9463-248 és Bognár Zoltán 30 /9563-247


Letölthető dokumentumok pdf fájlban:

- Tájékoztató.pdf

- Helyszínrajz.pdf