Hasznosításra szánt telekrész, telephely eladó!

Szombathely Kámoni iparterületen, kereskedelmi és ipari övezetben értékesítésre szánt telekrész, telephely eladó. 
Az ingatlan Szombathely északi városrészben, az egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontnál helyezkedik el,a METRO és a körgyűrű környezetében. Területe a Farkas Károly utcáról közelíthető meg, de bejárat nyitható a 87-es útról is bizonyos feltételek betartásával /vendég utat kell biztosítani a saját telekből/.

Telek:
- Helyrajzi szám: 1658/3
- Telek területe: 4478 m2 (eladó rész: 2050 m2)

Beépítési jellemzők:
- Beépítési mód: szabadon álló
- Beépítettség: 40%
- Zöldterület: 50%
- Szintterület-sűrűség: 2,0

Eladó telephely kiváló lehetőségekkel!

Telephelyet keres leendő vállalkozásának? Raktárhelyiséget szeretne létrehozni? Jó elhelyezkedésű ipari telket keres? A Tender Kft. ebben is tud Önnek segíteni!

Eladóvá vált egy nagyon jól megközelíthető telekrész, amely kiválóan alkalmas sokféle vállalkozás és cég számára, legyen szó bármilyen üzleti tevékenységről. Az eladó telephely Szombathely városának északi részén, egy forgalmas közlekedési csomópontnál közelében fekszik, és kiváló adottságokkal rendelkezik.

Ha szeretne egy kedvező áron megszerezhető, jó helyen fekvő telken berendezkedni vállalkozásával, akkor ez a lehetőség tökéletes. A telekre telepítheti vagy építtetheti új irodahelységét, raktárkészletét, ugyanakkor az eladó telephely tökéletesen alkalmas olyan kisebb cégek számára is, melyek telephelybővítésben gondolkodnak.

Amennyiben a telephellyel kapcsolatos bővebb tájékoztatásra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az eladó telephelyet, keressen fel minket a honlapunkon található elérhetőségünk valamelyikén!


               

                                               Térkép nagyításÉrdeklődni: TENDER KFT irodájában 9700 Szombathely Szófia u. 20. alatt. 
telefon: Pusker Ferenc 30/ 9463-248 és Bognár Zoltán 30 /9563-247